Γίνε ευτυχισμένος το 2019

Η ευτυχία δεν είναι τύχη αλλά επιλογή. Οι επιλογές μας οπότε καθορίζουν το αν θα είμαστε ευτυχισμένοι ή όχι. Αν θέλουμε να βρούμε την ευτυχία χρειάζεται να κατανοήσουμε αρχικά τους παράγοντες που την επηρεάζουν. Σύμφωνα με το ολιστικό μοντέλο, ο άνθρωπος είναι ένα σύνθετο ον που επηρεάζεται από αρκετούς παράγοντες όπως είναι η τροφή του, οι ανθρώπινες σχέσεις, η δουλειά του, η άσκηση, η κατάσταση της υγείας του, το μορφωτικό και οικονομικό του επίπεδο και ούτω κάθ’εξής.  

Ξεκινήσαμε να μετράμε αντίστροφα για να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά και αυτό που δε μπορεί να λείπει από τις σκέψεις όλων μας είναι ο σχεδιασμός των νέων στόχων για το έτος 2019. Σε αυτούς τους στόχους μπορεί να συμπεριλαμβάνονται θέματα και υποθέσεις που σχετίζονται με το φιλικό, οικογενειακό, συντροφικό ή επαγγελματικό πλαίσιο και με την ευκαιρία της νέας χρονιάς οι περισσότεροι από εμάς μπορούμε να αδράξουμε την ευκαιρία να υλοποιήσουμε τις σκέψεις μας ή/και να ξεκαθαρίσουμε τις επιλογές μας.

  Κατάθλιψη, η μάστιγα της εποχής που δυσχεραίνει ολο ένα και περισσότερο τη λειτουργικότητα των ανθρώπων, μειώνοντας αισθητά τη ποιότητα της καθημερινότητας όσων την βιώνουν. Ποια είναι όμως η πραγματικότητα γύρω από την έννοια της "Κατάθλιψης" και πως θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί ριζικά;

  Αρχικά, αυτό που αντιλαμβάνομαι ως θεραπεύτρια αλλά και ως άνθρωπος, λαμβάνοντας υπόψιν τις ψυχικές καταστάσεις των θεραπευόμενων, το οικογενειακό περιβάλλον τους, το περιβάλλον εργασίας τους, με τα προσωπικά βιώματα μου, την επιστημονική γνώση και την βιβλιογραφία κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η κατάθλιψη πιθανών να είναι μία ψυχική κατάσταση/διάθεση, όπως είναι για παράδειγμα ο θυμός, η κακή διάθεση κτλ.

Σελίδα 1 από 2

100% Άμεσα Αποτελέσματα σε 3 εβδομάδες
Αγγελική Κοσκερίδου Νιάρχου, N.D., MSc, Prof.
Holistic Doctor © All Rights Reserved. Designed and Developted by Logicsoft.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.